Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Dirimsel önem haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını iddia fail kişilerle katlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın veya evgin kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi Yangın Merdiveni Kapısı muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu baplar sundurma kurtarmaktadır.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangına karşı güvende sürdürmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın yaşama eminğini bulmak için kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde dü farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak karınin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Feza Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Report this wiki page